Beren op de weg.

Gepubliceerd op 13 juni 2023 om 07:52

Hoe makkelijk zou het zijn; die stemmen in je hoofd die je van goede raad denken te voorzien en je hierdoor ervan weerhouden om de datgene te doen wat je eigenlijk zou willen, namelijk je eigen zaak beginnen en dat plan eindelijk vorm te geven?

Experts beweren dat het wegjagen van die beren geen zin heeft. In plaats daarvan moet je juist het gesprek aangaan met die beren. Waarom zijn het jouw beren, wat hebben ze je gebracht in het verleden en wat brengen ze je in de toekomst en is het advies wat ze geven nog wel actueel? Wat hebben de beren nodig om vrijwillig dat bos in te lopen?

Begrijp me goed;

Ik ben niet van het té avontuurlijke type en ik belicht mijn ideeën graag van vele kanten (net zolang totdat ik mijn beer gevonden heb.)
Ik ben geen coach, therapeut of psycholoog. Ik ben gewoon een creatieve ondernemer die jou helpt die stap naar je droom te zetten en deze visueel vorm te geven en concreet te maken door het je echt voor je te zien.

Tijdens een free the logo! workshop of out-of-the-box.-traject bespreek ik graag je beren en vaak is er een passende oplossing om ze het bos in te sturen. De workshops en trajecten vinden trouwens plaats in de bosrijke buitenlucht. :D

Informeer vrijblijvend naar hoe jij je beren te lijf kunt gaan, maak de weg vrij voor jouw grote stap!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.