Het  logo van Karakterdesign. www.karakterdesign.com eigenzinnig ontwerp voor de ondernemende held

missie

Als startende ondernemer moet je al snel nadenken over zaken als huisstijl en logo, tone of voice, ofwel; hoe wil jij dat je klant jouw ziet? Zie jouw bedrijf als een betrouwbaar persoon op wie je doelgroep een beroep kan doen om zijn of haar probleem op te lossen.

Zo lost Karakterdesign het probleem op van hoe je je bedrijf vorm moet geven.

Een laagdrempelig  intake(gesprek) staat aan het begin van een creatieve reis naar het resultaat van jouw project. Korte lijntjes, snelle persoonlijke communicatie en een proactieve houding. Ik denk met je mee.

Karakterdesign geeft jouw bedrijf een vertrouwd gezicht!

Karaterdesign zet zich in voor degene die kiest voor zichzelf en zijn droom een kans geeft.

Een eigen bedrijf. De weg van droom naar werkelijkheid begint bij concrete vormgeving van het idee. Concreet maken door je eigen ontwerpen logo echt voor je te zien. Met een workshop en een logo-traject help ik je die droom concreet vorm te geven. Dat bedrijfslogo is het vertrekpunt voor je bedrijfsvormgeving.

Slow-logo

Karakterdesign ontwerpt haar producten met duurzaamheid in het achterhoofd. Eigenzinnige logo's voor gebruik op de langere termijn, ontdaan van logo-trends die volgend jaar al weer achterhaald zijn. Dus terug naar de basis met in de kern jouw boodschap!

Eigenzinnig

Ik doe het graag op mijn eigen manier. Eigenzinnig, niet eigenwijs, man-eigen.

Zo ook het ontwerp van jouw logo of flyer.

Creativiteit

Zonder creativiteit gaat het nooit lukken!