projecten.


Stickers Anak Bungsu Kookworkshops

Maureen Tan is schrijfster van Indonesische kookboeken zoals Java vroeg Karakterdesign om een ontwerp van cadeaustickers en productetiketten. Java viel onlangs in de prijzen. Onder de naam Anak bungsu Kookworkshops geeft zij workshops aan huis om haar gasten wegwijs te maken in de Indonesische keuken.

Lees meer »

Batik!

Een studie naar een ontwerp voor een boekomslag in voorbereiding op een aankomende opdracht. Ook hebben? 

Lees meer »

mannen-concept

Dit is de weg. Doorbreek het dagelijkse. Kies je droom. Kies jou. Dat bedrijf bestaat al in je hoofd en maak het concreet en zet die stap. Ik daag je uit. Wat houdt je tegen? Ga ervoor!

Lees meer »

Partnernetwerk Ondervoeding Ouderen

Voor het Partnernetwerk Ondervoeding Ouderen mocht ik het logo ontwerpen. Vanuit het idee van de overlappende letters ontstond de basis voor het ontwerp. De P en de O "ondersteunen" de middelste O. De inspanningen van dit netwerk om ondervoeding bij ouderen te bestrijden zorgen voor een bewustwording van het belang van goede voeding. Het effect hiervan "straalt" uit van het bord naar de groene O.

Lees meer »

Kenniscentrum Ondervoeding

Voor Kenniscentrum Ondervoeding mocht ik het bestaande logo een opfrisbeurt geven. Het huidige logo was niet meer van deze tijd. Het logo is iets strakker geworden en de steel van het mes heeft een uitroepteken gekregen. De kleuren groen en blauw, het font en het idee van het mes en vork in de esculaap bestonden al.

Lees meer »

Zweet!

Logo-ontwerp en huisstijl-concept voor een sportschool waar jong en oud bij elkaar komt om te sporten. Bezoekers  werken niet alleen aan hun fysieke gezondheid door het volgen van een gevarieerd aanbod van sportactiviteiten maar ook aan hun sociale gezondheid. "Zweet" is niet alleen een fitnessfaciliteit maar ook een lifestijl. Jong en oud, iedereen gelijkwaardig. Iedereen is fit op zijn of haar manier.

Lees meer »

wooncomm.

Een logoontwerp voor een woningbouwstichting met kernwaarden als duurzaam met energie en duurzame relaties met haar huurders. 

Lees meer »

Posters Rumah Rasa

Voor Rumah Rasa mocht ik productposters ontwerpen op A2 formaat. Tijdens catering- c.q. kooksessies bij bijv. dierenpark Tamam Indonesia worden de posters opgehangen en worden de producten van Rumah Rasa aangeboden en verkocht.

Lees meer »

Badiss

Morad, de eigenaar van Badiss sprak ik half oktober 2020 in zijn winkel in winkelboulevard Noord, Zwijndrecht. Op dat moment had Badiss nog een winkel in Dordrecht en een nieuwe vestiging in Zwijndrecht.

Lees meer »

Rumah Rasa 02

Voor Rumah Rasa, een Indonesische specialiteiten restaurant uit Harderwijk mocht ik een jubileum-advertentie ontwerpen voor het blad Moesson, een maandblad voor Indische Nederlanders en voor anderen die geïnteresseerd zijn in het voormalige Nederlands-Indië, het huidige Indonesië en de Indische gemeenschap in Nederland.

Lees meer »

Rumah Rasa 01

Voor Rumah Rasa, een Indonesische specialiteiten restaurant uit Harderwijk mocht ik een advertentie ontwerpen voor het blad Moesson, een maandblad voor Indische Nederlanders en voor anderen die geïnteresseerd zijn in het voormalige Nederlands-Indië, het huidige Indonesië en de Indische gemeenschap in Nederland.

Lees meer »

Halal & Healthy

Halal & Healthy is een jong bedrijf van een jonge ondernemer die in snel tempo populair werd op Instagram.  Halal & Healthy bakt prachtige taarten in alle vormen, kleuren en smaken!

Lees meer »

MESHA

Pieter nam contact op en was bezig met een "brand" in messenslijpers. Het merk zou de naam MESHA gaan dragen.

Lees meer »

Op den Camp

Een goede vriendin van mij uit mijn studietijd kwam bij mij met het volgende. Haar broer verhuurt in Maastricht een aantal woonruimten in wijk Amby. Een aantal van die woningen komen binnenkort beschikbaar.

Lees meer »

TintWorks

Een ondernemer vroeg mij of ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Enthousiast greep ik deze met beide handen aan, ging ik met de gegeven aanwijzingen, ideeën en voorbeelden aan de slag. Zwart, wit en signaalkleur oranje waren de te gebruiken kleuren. In het creatieve proces gebeuren er vaak spannende dingen die niet te voorzien zijn; zo veranderde onder andere de naam van het bedrijf (in positieve zin).

Lees meer »

HEK Logistics

Een jonge ondernemer benaderde mij met de vraag om een logo te ontwerpen voor zijn koeriersbedrijf. Zijn wens was om iets te maken met de letters HEK en om daar iets speciaals van te maken. Een echt uniek logo.

Lees meer »

NIFI

Twee broers benaderden mij voor een logo voor hun verkoopactiviteiten op onder ander Marktplaats en Facebook Marketplace. Daarnaast staan zij ook op (rommel-)markten waaronder de lokale Koningsmarkt. Zij verkopen producten van uiteenlopende aard. Het kopen, opknappen, en verkopen van fietsen, verkoop in inkoop van items van/voor LEGO-verzamelaars, onder andere.

Lees meer »

PATTALOOG

Een  ondernemer benaderde mij voor een logo voor een webshop met sneakers voor kinderen en jong volwassenen. In het ontwerp moest een afbeelding of illustratie van een man met een schoen aan het oor  worden weergegeven en de naam van de onderneming.

Lees meer »

TINTEM

Tintem is een bedrijf dat autoruiten blindeert door middel van folie. Naast auto's blinderen zij ook woningen.

Lees meer »

#designvoormannen