projecten.


Een logo is het visitekaartje van je bedrijf. Het is het eerste wat mensen zien en het moet daarom een goede indruk maken. Een goed logo is herkenbaar, onderscheidend en past bij je bedrijf.

Karakterdesign ontwerp logo's die aan al deze criteria voldoen.

Karakterdesign ontwerpt met een passie voor design. 

De logo's van Karakterdesign zijn eigenzinnig maar ook;

  • Herkenbaar: mensen moeten je logo meteen herkennen, ook als ze het niet eerder hebben gezien.
  • Onderscheidend: je logo moet uniek zijn en je bedrijf onderscheiden van de concurrentie.
  • Passend bij je bedrijf: je logo moet de waarden en stijl van je bedrijf weerspiegelen.

 

Til je bedrijf naar een hoger niveau: Vraag vandaag nog een offerte aan en laat mij je helpen met het ontwerpen van een eigenzinnig logo.


Gympie

Een poster-project van Karakterdesign. Zomaar een eigenzinnig ontwerp die van jou had kunnen zijn. Zorg dat jouw product gezien wordt. Promoot jouw merk met als een pro. Nu is het moment om eindelijk je eigen zaak op te zetten. Met behulp van Karakterdesign zet je in ieder geval een stap in de goede richting.

Lees meer »

Klik-Klak!

In een wereld waarin digitale fotografie de norm is, is er nog steeds een groeiende groep mensen die de voorkeur geeft aan analoge fotografie. Analoge fotografie is een vak apart, met zijn eigen unieke stijl en uitstraling. Voor wie zich wil verdiepen in deze vorm van fotografie is het belangrijk om te kiezen voor een specialist.

Lees meer »

Dorst. Waterbedrijf

Het logo voor een waterbedrijf met de naam "Dorst" zou een frisse en levendige uitstraling moeten hebben. Het moet de associatie oproepen met water als een essentieel en levensgevend element.

Lees meer »

ScooP

Op 1 september is het SCOOP onderzoeksproject gestart; Screening op Ondervoeding en Obesitas bij Patiënten met Covid en andere ziekten.We richten onze blik op ondervoeding en de kenmerken die gepaard gaan met ondervoeding bij overgewicht en obesitas. We willen een eenvoudig screeningsinstrument ontwikkelen voor het herkennen van de combinatie van ondervoeding en overgewicht of obesitas in de klinische praktijk.

Lees meer »

Bali clothing

Batik is een traditionele textielbedrukkingstechniek die al eeuwenlang wordt gebruikt in verschillende landen over de hele wereld. De techniek bestaat uit het beschilderen van stof met een wasachtige substantie, waardoor de delen van de stof die niet met was zijn bedekt, kleurstof kunnen opnemen.

Lees meer »

logo toko saté

Sate kan worden gevonden op verschillende plaatsen in Indonesië, van straatstalletjes tot luxe restaurants. Het gerecht kan ook worden gevonden buiten Indonesië, vooral in landen met grote Indonesische gemeenschappen.

Lees meer »

Indische tegeltjes

Een opdracht leidt uiteindelijk tot het resultaat waar de klant blij van wordt. Tenminste, dat is minimaal mijn streven. In de aanloop naar dat resultaat worden vele wegen bewandeld en ontstaan er creaties die niet eerder voorzien waren. En eigenlijk is dat het mooiste van creatief bezig zijn. Je weet nooit precies waar het proces begon en waar het eindigen zal. Bovenstaande elementen werden geen onderdeel van het eindresultaat. Weggooien is zonde. Gelukkig heb ik een externe harde schijf waar dit soort juweeltjes wachten op een nieuwe bestemming.

Lees meer »

Badiss

Morad, de eigenaar van Badiss sprak ik half oktober 2020 in zijn winkel in winkelboulevard Noord, Zwijndrecht. Op dat moment had Badiss nog een winkel in Dordrecht en een nieuwe vestiging in Zwijndrecht.

Lees meer »

Rumah Rasa 02

Voor Rumah Rasa, een Indonesische specialiteiten restaurant uit Harderwijk mocht ik een jubileum-advertentie ontwerpen voor het blad Moesson, een maandblad voor Indische Nederlanders en voor anderen die geïnteresseerd zijn in het voormalige Nederlands-Indië, het huidige Indonesië en de Indische gemeenschap in Nederland.

Lees meer »

Rumah Rasa 01

Voor Rumah Rasa, een Indonesische specialiteiten restaurant uit Harderwijk mocht ik een advertentie ontwerpen voor het blad Moesson, een maandblad voor Indische Nederlanders en voor anderen die geïnteresseerd zijn in het voormalige Nederlands-Indië, het huidige Indonesië en de Indische gemeenschap in Nederland.

Lees meer »

MESHA

Pieter nam contact op en was bezig met een "brand" in messenslijpers. Het merk zou de naam MESHA gaan dragen.

Lees meer »

logo Op den Camp

Een goede vriendin van mij uit mijn studietijd kwam bij mij met het volgende. Haar broer verhuurt in Maastricht een aantal woonruimten in wijk Amby. Een aantal van die woningen komen binnenkort beschikbaar.

Lees meer »

NIFI

Twee broers benaderden mij voor een logo voor hun verkoopactiviteiten op onder ander Marktplaats en Facebook Marketplace. Daarnaast staan zij ook op (rommel-)markten waaronder de lokale Koningsmarkt. Zij verkopen producten van uiteenlopende aard. Het kopen, opknappen, en verkopen van fietsen, verkoop in inkoop van items van/voor LEGO-verzamelaars, onder andere.

Lees meer »

TintWorks

Een ondernemer vroeg mij of ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Enthousiast greep ik deze met beide handen aan, ging ik met de gegeven aanwijzingen, ideeën en voorbeelden aan de slag. Zwart, wit en signaalkleur oranje waren de te gebruiken kleuren. In het creatieve proces gebeuren er vaak spannende dingen die niet te voorzien zijn; zo veranderde onder andere de naam van het bedrijf (in positieve zin).

Lees meer »