projecten.


Klanten aantrekken en behouden. Een van de belangrijkste aspecten van ondernemen. Je klanten zorgen eenmaal voor werk en inkomsten voor je zaak. Met aantrekkelijke vormgeving trek je de aandacht wat kan leiden tot leads. Hieronder vind je mijn eerdere projecten met andere ondernemende helden. Blijven exploreren binnen de grafische wereld is belangrijk om "bij te blijven". Zo is Refuge Records een van mijn laatste hobby-projecten


Platenhoes Robert Glasper

Geïnspireerd door het liedje maakte ik lang geleden en ontwerp voor een platenhoes. Voor mijn gevoel was het toen mijn gat in de markt om als ontwerper op in te zetten. En waarom zou ik de passie voor ontwerpen en die muziek niet volgen?

Lees meer »

Poster Gympie: Stap in je eigen avontuur

Een poster-project van Karakterdesign. Zomaar een eigenzinnig ontwerp die van jou had kunnen zijn. Zorg dat jouw product gezien wordt. Promoot jouw merk met als een pro. Nu is het moment om eindelijk je eigen zaak op te zetten. Met behulp van Karakterdesign zet je in ieder geval een stap in de goede richting.

Lees meer »

concept branding Klik-Klak!

In een wereld waarin digitale fotografie de norm is, is er nog steeds een groeiende groep mensen die de voorkeur geeft aan analoge fotografie. Analoge fotografie is een vak apart, met zijn eigen unieke stijl en uitstraling. Voor wie zich wil verdiepen in deze vorm van fotografie is het belangrijk om te kiezen voor een specialist.

Lees meer »

Dorst. Waterbedrijf

Het logo voor een waterbedrijf met de naam "Dorst" zou een frisse en levendige uitstraling moeten hebben. Het moet de associatie oproepen met water als een essentieel en levensgevend element.

Lees meer »

HET SCOOP onderzoeksproject

Het SCOOP project: SCreening op Ondervoeding en Obesitas bij Patiënten met COVID-19 en andere ziekten en richt zich op ondervoeding en de kenmerken die gepaard gaan met ondervoeding bij overgewicht en obesitas.

Lees meer »

logo toko saté

Sate kan worden gevonden op verschillende plaatsen in Indonesië, van straatstalletjes tot luxe restaurants. Het gerecht kan ook worden gevonden buiten Indonesië, vooral in landen met grote Indonesische gemeenschappen.

Lees meer »

logo ontwerp wereldsupermarkt Badiss

Morad, de eigenaar van Badiss sprak ik half oktober 2020 in zijn winkel in winkelboulevard Noord, Zwijndrecht. Op dat moment had Badiss nog een winkel in Dordrecht en een nieuwe vestiging in Zwijndrecht.

Lees meer »

poster ontwerp voor Rumah Rasa

Voor Rumah Rasa, een Indonesische specialiteiten restaurant uit Harderwijk mocht ik een advertentie ontwerpen voor het blad Moesson, een maandblad voor Indische Nederlanders en voor anderen die geïnteresseerd zijn in het voormalige Nederlands-Indië, het huidige Indonesië en de Indische gemeenschap in Nederland.

Lees meer »

logo ontwerp veruurderOp den Camp

Een goede vriendin van mij uit mijn studietijd kwam bij mij met het volgende. Haar broer verhuurt in Maastricht een aantal woonruimten in wijk Amby. Een aantal van die woningen komen binnenkort beschikbaar.

Lees meer »