wie is Karakterdesign?

Over mij

Mijn naam is Martijn, een grafisch ontwerper met een passie voor branding. Ik ben geboren in Indonesië, maar woon en werk inmiddels al jaren in Nederland. In mijn vrije uren run ik mijn eigen bedrijf, Karakterdesign.

Karakterdesign

Karakterdesign is een eigenzinnig ontwerpsbureau die zich richt op het helpen van ondernemers om hun bedrijf een sterke visuele identiteit te geven, ontwerpt logo's, huisstijlen, flyers, brochures en meer.

Mijn missie

Mijn missie is om ondernemers te helpen om hun bedrijf te laten stralen. Ik geloof dat een sterke visuele identiteit essentieel is voor het succes van een bedrijf. Een goed logo en een professionele huisstijl maken een bedrijf herkenbaar en vertrouwenswaardig.

lees meer

Mijn ervaring

Ik heb ervaring met een breed scala aan grafische technieken, waaronder logo-ontwerp, printdesign en marketingmateriaal.

Mijn werkwijze

Ik werk graag samen met mijn klanten om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij hun behoeften. Ik luister aandachtig naar hun wensen en breng hun ideeën tot leven. Ik werk ook graag met een beperkt budget, zodat iedereen toegang heeft tot mijn ontwerpdiensten.

Mijn specialiteiten

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerp van logo's, websites en huisstijlen voor e-commercebedrijven. Ik kan je ook helpen met het ontwerpen van een huisstijl die past bij jouw e-commerceplatform.

Wat ik kan voor jou betekenen?

Ik kan je helpen om:

  • Een logo te ontwerpen dat uniek en herkenbaar is.
  • Een huisstijl te ontwerpen die past bij jouw e-commerceplatform.

Neem contact met mij op

Als je geïnteresseerd bent in mijn diensten, neem dan contact met mij op. Ik ben altijd bereid om een vrijblijvende offerte te maken.

Toekomstplannen

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om ondernemers te helpen. Ik wil graag meer focussen op het helpen van start-ups en kleine bedrijven om een sterke visuele identiteit te ontwikkelen. Ik wil ook meer workshops en trainingen aanbieden om ondernemers te helpen om hun eigen grafische ontwerpen te maken.

Wat anderen over mij zeggen

¨Snelle en heldere communicatie resulteert in een mooi logo in korte tijd.¨

¨Aandacht voor de waarden en boodschap van het bedrijf bij het ontwerpen van het logo.¨