over mij.


Martijn Bekker, ontwerper van Karakterdesign.com #designvoormannen

Grafisch ontwerper stelt zich voor.

Ik ben Martijn, 44 jaar oud, getrouwd, vader van vier en ik woon in Zwijndrecht onder de rook van Rotterdam.  In het normale leven werk ik bij Defensie en hou ik mij vooral bezig met IV&CIS werkzaamheden ter ondersteuning van de meldkamer van de KMar. Werkzaamheden die ik nog niet zo lang doe maar iets wat ik achter af gezien veel eerder had moeten doen. De technische, ICT-matige kant bevalt mij zeker! Dagelijks ben ik ongeveer vier uur onderweg, per trein, om van en naar mijn werk te gaan in het midden van het land. Dit zijn dé perfecte uren om te werken aan mijn bedrijf. Ontwerpen schetsen, sociale media bijhouden, website optimaliseren; er zijn altijd zaken te doen voor de zaak. En dat geldt vast ook voor jou. Een bedrijf runnen naast je eigen werk is zeker niet niks.

 

In mijn vrije uren als ik thuis ben werk ik voor jou. Een logo, flyer of complete huisstijl; het maakt niet uit. Mijn motto is creatief, inventief en eigenzinnig. En dat mét karakter, een beetje menselijkheid. Zonder persoonlijkheid wordt alles koud en kil. Maar dat is mijn zaak.

Wat telt is: Snel en makkelijk een eigen huisstijl voor je bedrijf zonder poespas. Rechttoe rechtaan, een huisstijl die staat als een huis.

Karakterdesign

Karakterdesign zag het levenslicht in 2020. Sindsdien werk ik hard aan de groei van mijn bedrijf, bouw ik netwerken op en investeer ik in mijn grafische kunnen. Ik ben nooit uitgeleerd. Naast mijn opdrachten werk ik ook graag aan mijn skills door het maken van fictieve logo's. Je vindt ze terug in mijn projecten. Het houdt mij gefocust en geeft mij de mogelijkheid om aan mijn ervaring te werken.

Maak gebruik van mijn diensten en weet dat ik mij voor meer dan 100% voor jou in zet!

Martijn