Welkom » Wie is Karakterdesign?

Over mij


Grafisch ontwerper uit Zwijndrecht stelt zich voor.

 

Ik ben Martijn, 43 jaar oud, getrouwd, vader van vier en ik woon in Zwijndrecht.

In mijn vrije uren werk ik met passie aan de creatieve opdrachten die ik van jou krijg.

Mijn motto is dan ook; creatief, inventief en eigenzinnig. Eigenzinnig staat voor hoe ik op mijn eigen manier tegen de dingen aankijk. Ik kijk graag verder dan het geëffende pad. Dat zorgt ervoor dat er spannende wendingen kunnen zijn op de weg naar jouw ontwerp. Wendingen die wij beiden niet hadden kunnen voorzien. De keuze voor zo'n wending ligt altijd bij jou. Jij bent en blijft de baas.

Ik zet graag een stapje meer en ik zoek de grenzen op van mijn creatieve kunnen.

"Al vroeg had ik al interesse in andere kunstvormen"

 

Al vroeg had ik interesse in allerlei kunstvormen; in 2001 studeerde ik af als Uitvoerend Moderne danser aan CODARTS, Rotterdam, speelde ik al vroeg piano, gitaar, ukelele, experimenteerde ik naar hartenlust met sequencers, VST, MIDI en ik hield mij bezig met het maken van video. Daar kwam in augustus 2020 een nieuwe creatieve (kunst-)vorm bij; Karakterdesign.

Karakterdesign

Karakterdesign zag het levenslicht in 2020. Sindsdien werk ik hard aan de groei van mijn bedrijf, bouw ik netwerken op  en investeer ik in mijn grafische kunnen. Je bent nooit uitgeleerd. Naast mijn opdrachten werk ik ook graag aan mijn skills door het maken van fictieve logo's. Je vindt ze terug in mijn cases. Het houdt mij gefocust en geeft mij de mogelijkheid om aan mijn ervaring te werken.

Maak gebruik van mijn diensten en weet dat ik mij voor meer dan 100% voor jou in zal zetten!

Groet,

 

Martijn

Karakterdesign