• tel. 06-12041057
  • karakterdesignlogo@gmail.com
  • #designmetkarakter
Martijn Bekker van Karakterdesign

over mij.

De naam is Martijn.

Aangenaam! Ver weg geboren in Jakarta- Indonesië, getrouwd met Monica, vader van vier en woonachtig in Zwijndrecht. In het normale leven werk ik voor Defensie. Dagelijks ben ik ongeveer vier uur onderweg, per trein, om van en naar mijn werk te gaan in het midden van het land.

Dit zijn dé perfecte uren om te werken vóór en aan mijn bedrijf.

Ontwerpen schetsen, werken aan bestaande projecten, sociale media, mails beantwoorden, ideeën uitwerken, website bijwerken; er zijn altijd dingen te doen voor de zaak. En dat geldt vast ook voor jou. Een bedrijf runnen naast je eigen werk is zeker niet niks. In mijn vrije uren werk ik voor jou. Het is mijn missie om jou te helpen met de vormgeving van je bedrijf. Dat doe ik natuurlijk niet alleen. Samen bepalen wij de vorm en koers van jouw grafische identiteit. Eerst rustig beginnen met een logo en het later uitbouwen? Prima, jij bepaalt je tempo. Bij Karakterdesign zijn er geen all-in-pakketten. 'U vraagt, wij draaien!'

Karakterdesign

Karakterdesign zag het levenslicht in 2020 en ontstond uit een diep verlangen om te ontsnappen aan een realiteit waar de strijd tegen radicalisering en terrorisme aan de orde van de dag was.  Ik werd dagelijks geconfronteerd op het werk met het gegeven dat mensen elkaar alleen maar naar het leven konden staan omdat ze verschillen van een ander. De mens was alleen maar boos en onverdraagzaam, tenminste, dat was zoals ik de wereld zag.. Mocht je meer willen lezen dan kan dat hier.

creatief een ei kwijt kunnen in Karakterdesign was een oplossing die voor mij werkte. Met enige moeite ontsnapte ik aan deze realiteit en ben ik nu werkzaam in de IVCIS. Karakterdesign bleef bestaan en wil jou als ondernemer ondersteunen in de grafische wereld; van logo, flyer, workshops naar creatieve samenkomsten.

duurzaam ontwerp

Nee, mijn computer en Ipad draaien niet op groene energie. Duurzaam ontwerpen betekent ontwerpen voor de toepassingen voor langere tijd. Niet volgend jaar uitgekeken zijn en weer iets nieuws willen. Naast dat dit onnodig energie kost is dit ook niet goed voor de herkenbaarheid van je merk.

stappen maken

De stap naar het ondernemerschap is niet altijd een makkelijke; jaren gewerkt in loondienst onder een baas en dan wil je ineens die knop omzetten. Stappen zetten, patronen veranderen en een nieuwe eigen koers varen.

Het is die stap van het bekende naar het onzekere die moeilijk is. Laat mij jou helpen en onthoud;

het begint met een ontwerp mét karakter!

Martijn

Kernwaarden van Karakterdesign.

Karaterdesign zet zich in voor degene die kiest voor zichzelf en zijn droom een kans geeft. Een eigen bedrijf. De weg van droom naar werkelijkheid begint bij concrete vormgeving van het idee. Concreet maken door je eigen ontwerpen logo echt voor je te zien. Met een workshop en een logo-traject help ik je die droom concreet vorm te geven. Dat bedrijfslogo is het vertrekpunt voor je bedrijfsvormgeving.

slow-logo

Karakterdesign ontwerpt haar producten met duurzaamheid in het achterhoofd. Eigenzinnige logo's voor gebruik op de langere termijn, ontdaan van logo-trends die volgend jaar al weer achterhaald zijn. Dus terug naar de basis met in de kern jouw boodschap!

eigenzinnig

Ik doe het graag op mijn eigen manier. Eigenzinnig, niet eigenwijs, man-eigen..

Zo ook het ontwerp van jouw logo of flyer.

creativiteit

Zonder creativiteit gaat het nooit lukken!

Ik kleur buiten de lijntjes en ik ga buiten mijn boekje.

karakter

Zonder karakter géén persoonlijkheid.

Gemaakt mét gevoel, bloed, zweet en tranen!

#designmetkarakter