• tel. 06-12041057
  • karakterdesignlogo@gmail.com
  • #designmetkarakter
  • geen poespas, geen gezeur

over mij.


Ik ben Martijn, geboren in 1978, getrouwd, vader van vier en ik woon in Zwijndrecht onder de rook van Rotterdam. In het normale leven werk ik voor Defensie. Dagelijks ben ik ongeveer vier uur onderweg, per trein, om van en naar mijn werk te gaan in het midden van het land. Dit zijn dé perfecte uren om te werken voor en aan mijn bedrijf. Ontwerpen schetsen, sociale media bijhouden, website optimaliseren; er zijn altijd dingen te doen voor de zaak.

En dat geldt vast ook voor jou. Een bedrijf runnen naast je eigen werk is zeker niet niks.

vrije tijd?

In mijn vrije uren werk ik voor jou. Een logo, flyer of wat dan ook; het maakt niet uit. Mijn motto is creatief, inventief en eigenzinnig. En dat mét karakter, een beetje menselijkheid. Zonder persoonlijkheid wordt alles koud en kil. Maar dat is mijn persoonlijke visie.

Wat telt is: Snel en makkelijk een creatief ontwerp zonder gedoe, zonder poespas. Rechttoe rechtaan. Korte lijnen, geen mailtrails.

Karakterdesign

Karakterdesign zag het levenslicht in 2020. Sindsdien werk ik hard aan mijn bedrijf, bouw ik netwerken op en investeer ik in mijn grafische kunde.  Je vindt mijn werk terug in mijn projecten

Maak gebruik van mijn diensten en weet dat ik mij voor meer dan 100% voor jou in zet!

Martijn

Kernwaarden van Karakterdesign.

Karakterdesign zet zich in voor de startende ondernemer die geen tijd heeft om de dingen zelf te doen maar het niet gewend is hulp te vragen.

Karaterdesign zet zich in voor degene die kiest voor zichzelf en zijn droom een kans geeft. De droom naar een eigen bedrijf. De weg van droom naar werkelijkheid begint bij concrete vormgeving van het idee. Het je voor je zien. Vormgeving door middel van een bedrijfslogo. Zie je het nu voor je?

delegeer!

Delegeer! Jij bent de leidinggevende van jouw onderneming. Geef het werk uit handen. Jij hebt geen tijd, dus krijg je van mij een zelfstandige werkhouding, kort en bondige communicatie, niet te veel vragen en keuzes. Dat vraagt wél om een serieuze intake. Daarbij;

Eigenzinnig

Ik doe het graag op mijn eigen manier. Eigenzinnig, niet eigenwijs.

Zo ook het ontwerp van jouw logo of flyer.

Creativiteit

Zonder creativiteit gaat het nooit lukken!

Ik kleur buiten de lijntjes en ik ga buiten mijn boekje.

Karakter

Zonder karakter géén persoonlijkheid.

Gemaakt mét gevoel, bloed, zweet en tranen!