het verhaal achter Karakterdesign

Gepubliceerd op 19 juni 2023 om 10:07
Martijn Bekker van Karakterdesign

"Was iedereen nou echt zo boos op elkaar? Was er echt niemand meer die nog maar een klein beetje verdraagzaam was?". Mijn kijk op de wereld was donkerder én angstiger geworden. Mijn realiteit was dé realiteit geworden. Dit was dé waarheid. 

Het was de tijd dat Karakterdesign ontstond; ontsnappen aan mijn wereld en verdrinken in creativiteit en vergeten wat ik dagelijks op het werk tegenkwam. Dat werk waar ik graag naar toe ging begon me tegen te staan. Elke dag hetzelfde onderwerp, elke dag de schouders er weer onder; “Opgeven was falen.” dacht ik elke keer weer.


Maar was dat wel zo?

Mijn eigenwijsheid en ego hadden nog een half jaar nodig om te beseffen dat je waarheid en werkelijkheid kan beïnvloeden. Dat je nog altijd regie kan houden over je eigen leven en dat je beslissingen kan en mag maken. Dat dromen mag en dat het soms ineens tijd is die dromen na te jagen.

Ik veranderde van baan; nieuwe onderwerpen, nieuwe omgeving en nieuwe collega’s.
Mijn wereld kreeg weer kleur en werd vriendelijk en verdraagzamer.
Ontsnappen in creativiteit was geen noodzaak meer. Wat wel bleef was het besef dat jij kan ontsnappen aan jouw werkelijkheid of dat je, als de tijd gewoon rijp is voor een positieve wending, daar naar mag luisteren.

Is het voor jou dát moment?

Zet de stap, wees dapper en wees een held. Begin dat bedrijf waar je altijd van droomde en maak het concreet en wordt de held van je eigen verhaal!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.