Mamma Mudrikah: Indonesiche afhaalrestaurant in Zwijndrecht.

Trek in de verse smaken en geuren van de afhaalmaaltijden van Mamma Mudrikah uit Zwijndrecht? Van geurige Soto Ayam tot complete rijsttafels met voor ieder wat wils. Mamma Mudrikah is het Indonesich afhaalrestaurant voor Zwijndrecht en omstreken. Sinds de oprichting in 2020 heeft het afhaalrestaurant inmiddels een grote schare trouwe fans die met regelmaat de heerlijkste gerechten komen afhalen.

Karakterdesign ontwierp onder andere voor Mamma Mudrikah:

logo en huisstijl, stickers

wenskaarten, website

kinderkookboek

het begin van Mamma Mudrikah

Mamma Mudrikah ontstond tijdens een zomerse dag in Noordwijk. Een brainstorm op het strand was het startsein voor de verkoop van huisgemaakte sambal. De potten sambal weren verkocht bij en door plaatselijk ondernemers in Zwijndrecht. Mamma Mudrikah breidde al snel uit. Momenteel ligt de focus op het verzorgen van afhaalmaaltijden, catering en de verkoop van zelfgemaakte baktik keukenschorten, servetten, placemats en bestekzakjes.

Het bedrijf was al snel een feit. Een logo, huisstijl en grafische elementen werden ontworpen door Karakterdesign. formats voor nieuwsbrief met Mailchimp, kostenoverzicht, prijslijsten, kaarten, visitekaartjes, stickers en vormgeving website en meer volgden al snel. 

Momenteel werkt Mamma Mudrikah aan een Indonesisch kinderkookboek. Karakterdesign neemt de vormgeving en illustraties voor zijn rekening.

kaart van mamma mudrikah Selamat makan als teskt en een volle gedekte tafel.