Anak Bungsu kookworkshops

Hou je van de Indonesische keuken? Wil jij eens ervaren hoe je Indonesische gerechten bereid? 

Anak Bungsu Kookworkshops geeft masterclasses en workshops Indonesisch koken. Eigenaar Maureen Tan is tevens schrijver van Indonesische kookboeken zoals "De bijbel van de Indonesische keuken" en "Java".

Maureen Tan vond Karakterdesign voor het ontwerp van visitekaartjes, boekenleggers en stickers.

visitekaartjes voor Maureen Tan van Anak Bungsu kookworkshops
visitekaartjes voor Maureen Tan van Anak Bungsu kookworkshops

Karakterdesign ontwierp voor Anak Bungsu Kookworkshops:

  • visitekaartjes,
  • boekenleggers
  • stickers

boekpresentatie

Voor haar boekpresentatie van "Java" op 25 mei 2022 nam Maureen Tan contact met mij op voor nieuwe visitekaartjes en een boekenlegger als presentje bij de aankoop van het boek.

Op de achterzijde van het visitekaartje en de boekenlegger staat een batik-ontwerp van Sabine Bolk afgebeeld.

"In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'
De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter, maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.

https://www.overamsteluitgevers.com/boek/2370/maureen-tan-java.html

 

https://www.scheltema.nl/boek?authortitle=maureen-tan%2Fjava--9789048862603&fbclid=IwAR2mXKE0tCIilGr7rOBMxn0jjV5ZzpEg6gIDvanJThxilH4wcNEx8qPzQa0

https://anakbungsukookworkshops.nl/over-mij/