• design mét karakter
  • creativiteit
  • persoonlijke service
Welkom » Werkwijze

Werkwijze


werkwijze karaterdesing.com

Een goed begin is het halve werk!

 

Dat kan van alles zijn. Ja alles! 

Tekst, foto, gevoel, geuren, dromen, krabbels, kladjes, enz. Alles wat jij nodig hebt om mij te vertellen wat jij voor ogen hebt. Desnoods verwerk je je visie in een song of een presentatie in Powerpoint. Ik ga daarna direct voor je aan de slag en ik maak het concept. Jij bepaalt welk concept wordt uitgewerkt en stuurt bij waar dat nodig is.

Met je nieuwe ontwerp kan jij doen wat jij wilt, bijv.  verwerken in jouw website, advertenties,

briefpapier, laten drukken op een T-shirt, een kaart of sticker. Enz.

Laat van tevoren weten waar je je ontwerp voor wilt gebruiken of als je speciale wensen hebt. Dit kan handig zijn voor het ontwerp en het eindresultaat en in welke vorm ik het ontwerp aan jou aanbied.

Aanvraag

 

Vraag jouw product aan via het contactformulier, bel, app of mail. Denk alvast na over wat je zou willen. Heb je (nog) geen idee? Lees dan hier meer over kleurgebruik en typografie. Denk na over de waarden en drijfveren waar jij voor staat met je bedrijf. In een gesprek zullen we dat bespreken. Lever tekst en foto's aan.  Heb je nog steeds geen idee? Ik help je graag!

Concept

 

Ik ga aan de slag  en ik lever binnen de afgesproken tijd één á twee concepten. Beoordeel ze en stuur bij.

Jouw mening en ideeën zijn dus heel belangrijk!

Resultaat

 

Ik werk het concept uit naar een definitief ontwerp, klaar voor gebruik. Het drukken laat ik aan jou over. Ik lever het werk aan in het bestandstype van jouw keuze. Het is belangrijk om vooraf aan te geven voor welke toepassing je het gebruiken wilt.

Gebruik je het online of geprint offline?