• tel. 06-12041057
 • karakterdesignlogo@gmail.com
 • #designmetkarakter

out-of-the-box.-traject

Weer of geen weer!

Stel je voor. Weer of geen weer. Regen, wind, zon of sneeuw. In de buitenlucht op zoek naar jouw doel. Al wandelend zoeken we onze weg en bespreken we jouw beren op de weg, weg met jouw mitsen en maren. We maken het plaatje helder, compleet en concreet! Aan het eind van de out-of-the-box.-intake hebben we de weg afgelegd van hersenspinsel naar concreet plan die een gedaante krijgt. (of in ieder geval een stap in de goede richting!) Na de intake vervolgt het creatieve proces van concept naar definitief ontwerp. Vanuit het logo ontstaat de huisstijl van jouw bedrijf.

intake

In het Kralingse Bos in Rotterdam, of een geschikte locatie bij jou in de buurt, gaan we letterlijk op zoek naar de kern van jouw bedrijf, jouw waarden en idealen, jouw toekomstbeeld en hoe je die gaat bereiken, jouw beren op de weg en waarom ze je tegenhouden om die ene stap te zetten. We werken toe naar een eerste schets van het logo, ideeën voor je huisstijl. Hier krijgt je droom eindelijk vorm en voelt het ineens als een tastbaar en concreet gegeven; Baas van je eigen bedrijf.

in het kort.

out-of-the-box.-traject

intake.

 • kennismaking en intake in out-of-the-box-setting
 • creativiteit
 • activiteit
 • maakt jouw droom zichtbaar; eerste schets
 • Neemt beren op de weg en twijfel weg

logo.

 • vooronderzoek
 • conceptronde
 • uitwerking concept naar definitief logo
 • verzenden bestanden per mail
 • uitwerking brandsheet

afbeelding ter illustratie. De intake zal plaatsvinden in de buitenlucht in de omgeving van Rotterdam.

In het Kralingse Bos in Rotterdam, óf een geschikte locatie bij jou in de buurt, gaan we letterlijk op zoek naar de kern van jouw bedrijf, jouw waarden en idealen, jouw toekomstbeeld en hoe je die gaat bereiken, de beren op de weg en waarom ze je tegenhouden om die ene stap te zetten. We werken toe naar een eerste schets van het logo, ideeën voor je huisstijl. Hier krijgt je droom eindelijk vorm en voelt het ineens als een tastbaar en concreet gegeven; Baas van je eigen bedrijf.

concept.

Het logo-concept wordt gebaseerd op jouw eerste ideeën en marktverkenning voor een goed beeld. Met een toelichting voor mijn creatieve keuzes wordt het concept gepresenteerd. Jouw feedback en opmerkingen zijn altijd leading!

correctieronde.

Aanpassen, bijsturen, valideren en verwerpen. Dit is de fase waarin knopen worden doorgehakt.

oplevering.

Het definitieve ontwerp wordt tot in de puntjes uitgewerkt en gereed gemaakt voor gebruik voor online én offline. (RGB, CMYK) Geef gewenste formaten en bestandstypen aan vroegtijdig aan.

ontvangst bestanden.

Per mail ontvang je de werkbestanden en gebruiksklare ontwerpen. Wil je meer dan alleen een logo? bijvoorbeeld een flyer, poster, visitekaartje of iets anders? informeer!

brandsheet.

Alle informatie met betrekking tot kleuren en lettertype en andere informatie wordt samengevat in een brandsheet. Een richtlijn die ervoor zorgt dat je toekomstige posts, posters, advertenties en al jou andere bedrijfsuitingen dezelfde verschijningsvorm zullen hebben.

 

Handig voor later en voor toekomstige opdrachten.

599,=

je gaat naar een afzonderlijke reserveringspagina van Sidekick.

geen poespas, geen gezeur.

#designmetkarakter