• tel. 06-12041057
  • karakterdesignlogo@gmail.com
  • #designmetkarakter

I 'm a work in progress.

Gepubliceerd op 16 mei 2021 om 11:42

I 'm a work in progress.

Met deze woorden kondigde ik half augustus vorig jaar mijn onderneming aan.
Mijn eerste post op Instagram was een feit en een logo was in ontwikkeling. Veel van wat ik nu weet wist ik toen niet. Ik koos de moeilijke weg van alles zelf doen en alles zelf uitvogelen. Al doende leert men.

 


Misschien sta jij nu wel aan de vooravond van de lancering van jouw onderneming en zit jij met je handen in het haar hoe je de dingen aan moet pakken. Hoe ga jij je diensten en producten aanbieden? Hoe ga jij je doelgroep bereiken? Misschien heb jij iemand in de arm genomen die de eerste hobbels op de weg voor je plat gaat slaan.

Hoe dan ook; ondernemen is niet makkelijk en soms kan je het gevoel hebben dat alles wat je doet zinloos is, maar weet dat er altijd een moment komt die al jouw inzet beloont. Geloof in jezelf en in je bedrijf. Weet dat je niet de enige bent die op zoek is naar dezelfde doelgroep. Weet dat je uniek bent en zorg dat iedereen dat ook weet.

Bouw je netwerk en krijg echte interactie met je doelgroep. Verdiep je in wat hen interesseert en vroeg of laat klopt er iemand op je deur en vraagt jouw hulp.

Ik ben een work in progress en ik leer elke dag weer bij. Volg mij en leer met mij mee.

https://www.instagram.com/karakterdesign/


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.