logo ontwerp wereldsupermarkt Badiss

Gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 19:29
logo van badiss supermarkt in Zwijndrecht

Morad, de eigenaar van Badiss sprak ik half oktober 2020 in zijn winkel in winkelboulevard Noord, Zwijndrecht. Op dat moment had Badiss nog een winkel in Dordrecht en een nieuwe vestiging in Zwijndrecht.

Zwijndrecht

Omdat het filiaal in Dordrecht snel zou gaan verdwijnen bleef Zwijndrecht over En was er zicht op uitbreiding in Zwijndrecht. Het naastgelegen pand kwam beschikbaar waardoor ruimtes samengetrokken zouden worden. Hierdoor zou een groter pand ontstaan en met de focus op Zwijndrecht kwam er de behoefte voor

Nieuwe start

een "nieuwe start" betekende een nieuw logo en een nieuwe visie. Samen met Morad maakten we de keus om dicht bij het oude logo te blijven omdat deze al zo bekend was.

Een te grote verandering zou verwarrend werken en misschien de indruk geven dat de oude winkel niet meer bestond. En dat was zeker niet het geval!

De bekende kleurencombinatie zwart, wit en rood, een ander onderschrift en de verwerking van een afbeelding van een winkelwagen vormen het nieuwe logo.

Dit is het resultaat.

Badiss wereldsupermarkt omschrijft zich als volgt op hun website:

Jouw vertrouwde adres in Dordrecht en omstreken voor een uitgebreid assortiment van ambachtelijke verse vleesspecialiteiten en vleeswaren. Met de garantie voor puur en eerlijk kwaliteitsvlees voor een betaalbare prijs..

Specialist in culinaire levensmiddelen en noten & zuidvruchten. Slagerij Badiss is hét slagersbedrijf dat al sinds 1979 op de Nederlandse markt actief is. Wij zijn in 1979 begonnen als één van de eerste halal slagerijen in Nederland.

http://badissfoods.nl/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.