ticket to freedom?

Gepubliceerd op 19 december 2023 om 12:52
Je thinclient loopt vast. Je hebt geen zin om het irritante e-formulier in te vullen, dus je probeert het zelf op te lossen. Je zoekt op de FAQ-pagina van de IT-afdeling, maar je vindt geen oplossing. Dan bel je de helpdesk, maar het keuzemenu is onduidel

Je thinclient loopt vast. Je hebt geen zin om het irritante e-formulier in te vullen, dus je probeert het zelf op te lossen. Je zoekt op de FAQ-pagina van de IT-afdeling, maar je vindt geen oplossing. Dan bel je de helpdesk, maar het keuzemenu is onduidelijk en je moet lang wachten. Uiteindelijk lukt het je om een helpdeskmedewerker te spreken, maar die verwijst je toch naar het e-formulier.

Je vindt het e-formulier eindelijk en begint met invullen. Je naam, contactgegevens en afdeling staan al ingevuld, maar je moet nog de computernaam en het serienummer opgeven. Die informatie staat op een sticker aan de onderkant van de thinclient, maar je kunt die niet zien omdat de machine vastloopt.
Als je eindelijk alle informatie hebt ingevuld, verzend je het formulier. Je krijgt een SMS met je ticketnummer en een bevestiging dat het probleem binnen drie werkdagen wordt opgelost. Je kunt het incidentproces live volgen via een bijgevoegde link.
Dit is een herkenbare situatie voor veel mensen. Ticketsystemen kunnen frustrerend zijn, vooral als ze onduidelijk zijn of als je niet snel geholpen wordt.
Karakterdesign werkt niet met een ticketsysteem, geen incidentnummers of lang wachten bij de helpdesk.
Direct contact, weten waar je aan toe bent en niet lang hoeven zoeken naar oplossingen die buiten je macht liggen. Bijna meteen resultaat. Bijna. Het ontwerpproces gaat niet over een nacht ijs.
Maar Karakterdesign is wel jouw ticket naar een nieuwe uitdaging en vrijheid.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.