• tel. 06-12041057
  • karakterdesignlogo@gmail.com
  • #designmetkarakter
  • geen poespas, geen gezeur

blog.


mailtrails..

Hoe vaak sta je bij de koffieautomaat op het werk af te geven op het beleid, recent genomen beslissingen of dat je ingediende verlof van over drie weken nu al afgekeurd is? Hoe vaak stond je het afgelopen jaar alweer in dezelfde file?

Lees meer »

redenen om een eigen bedrijf te beginnen

Als je al langere tijd voor een baas in loondienst hebt gewerkt en altijd hetzelfde hebt gedaan zoek je vaak een uitdaging binnen het bedrijf waar je al werkt. Vaak is dit dan de voorzichtigste stap naar verandering Een andere functie, een project of een nieuwe rol in de organisatie kan hier voor zorgen.

Lees meer »

Tweakers.net

Technologie-website Tweakers.net is een van mijn favoriete websites als ik meer wil weten over typische (mannen) hebbedingetjes. Ik ben al een tijdje op de markt aan het speuren voor een nieuwe laptop. Mijn huidige Sony VAIO voldoet niet meer aan mijn creatieve eisen. Wist je dat VAIO een verwijzing is naar analoog en digitaal?(VA als analoge golfvorm en IO als 1 en 0 in het digitale tijdperk)

Lees meer »

Instagram live

Een tijdje geleden werd mij gevraagd om samen met een andere ondernemer een live-video te doen op de sociale kanalen. Een vraag die mij bevreesd en een antwoord waar ik tegenstrijdige dingen bij voel. Bang om gehoord en gezien te worden en toch riekt het ergens naar avontuur. Doorbreek het patroon!

Lees meer »

Kleuren combineren

Er zijn een hoop online tools te vinden die je kunnen helpen met het vinden van jouw kleurencombinaties voor je logo en huisstijl. Heb je je combinatie gevonden zet dan de stap naar jouw logo!

Lees meer »

Op koers!

Als ik jou als startende ondernemer een tip mocht geven zou ik zeggen dat je je eigen koers moet varen.

Lees meer »

Wat is het belang van je huisstijl?

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is de bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe. Vaak wordt gedacht dat een huisstijl of merkidentiteit alleen uit grafische elementen bestaat. Uit onderzoek blijkt dat bijna 90% van je merkidentiteit wordt bepaald door gedrag.

Lees meer »

Kenniscentrum Coosto

op het blog van Coosto.com staan veel tips en nieuwtjes over contentmarketing. Handig voor je eigen contentcreatie! Zoek je templates voor Facebook, Instagram, LinkedIn of iets anders?

Lees meer »

#designvoormannen