Bitcoin

Het is twaalf jaar geleden dat het iconische oranje bitcoin logo het levenslicht zag. Het was de anonieme gebruiker 'Bitboy' die op het bitcointalk forum een groot aantal logo's deelde. Dat was op 1 november 2010, twee jaar na het uitkomen van de whitepaper van Satoshi Nakamoto.

Lees meer »

Tweakers.net

Technologie-website Tweakers.net is een van mijn favoriete websites als ik meer wil weten over typische (mannen) hebbedingetjes. Ik ben al een tijdje op de markt aan het speuren voor een nieuwe laptop. Mijn huidige Sony VAIO voldoet niet meer aan mijn creatieve eisen. Wist je dat VAIO een verwijzing is naar analoog en digitaal?(VA als analoge golfvorm en IO als 1 en 0 in het digitale tijdperk)

Lees meer »

Instagram live

Een tijdje geleden werd mij gevraagd om samen met een andere ondernemer een live-video te doen op de sociale kanalen. Een vraag die mij bevreesd en een antwoord waar ik tegenstrijdige dingen bij voel. Bang om gehoord en gezien te worden en toch riekt het ergens naar avontuur. Doorbreek het patroon!

Lees meer »

Nieuw logo Dacia

Wat begon als een typisch budgetmerk uit Roemenië is langzamerhand steeds serieuzer geworden. Nog steeds zit Dacia aan de onderkant van de markt. Maar de modellen zijn door de jaren heen wel echt een stuk meer ‘auto’ geworden. Je rijdt echt niet meer voor aap zoals vroeger in een Logan wellicht het geval was.

Lees meer »

Nieuwe huisstijl Topbloemen.nl

 Topbloemen.nl lanceert vandaag haar nieuwe huisstijl. Topbloemen.nl is onderdeel van het bedrijf Topgeschenken Nederland BV waar ook de merken Toptaarten.nl, Topfruit.nl en Topgeschenken.nl onder vallen. Ook voor hen geldt per vandaag een nieuwe huisstijl. De rebranding draait volledig om verbinding.

Lees meer »

Nieuw logo Citroën

Voor de negende keer in zijn ruim honderdjarige bestaan introduceert Citroën een nieuw logo. Het nieuwe logo gaat hand in hand met een nieuwe 'merkidentiteit', waarmee het merk naar eigen zeggen een nieuw hoofdstuk inluidt.

Lees meer »

Kleuren combineren

Er zijn een hoop online tools te vinden die je kunnen helpen met het vinden van jouw kleurencombinaties voor je logo en huisstijl. Heb je je combinatie gevonden zet dan de stap naar jouw logo!

Lees meer »

#designvoormannen