• design mét karakter
  • creativiteit
  • persoonlijke service
Home » Over mij

Over mij


Martijn Bekker van www.karakterdesign.com
visitekaartje karakterdesign.com

Uitdaging

"Het is een uitdaging om die elementen in juiste samenhang bijeen te krijgen in jouw ontwerp.

De beste logo's zijn de ogenschijnlijk simpel uitziende ontwerpen."

 

Grafisch ontwerper uit Zwijndrecht stelt zich voor!

 

Ik ben Martijn, 43 jaar oud, getrouwd, vader van vier en ik woon in Zwijndrecht.

In het dagelijkse leven werk ik aan de veiligheid van Nederland. In alle andere uren werk ik met passie aan de creatieve opdrachten die ik van jullie krijg. Mijn motto is dan ook; creatief, inventief en enthousiasme. Die drie waarden laat ik ook spreken in mijn ontwerpen. Het zegt ook iets over mijn houding. Ik zet graag een stapje meer en ik zoek de grenzen op van mijn creatieve kunnen.

Al vroeg had ik interesse in allerlei kunstvormen; in 2001 studeerde ik af als Uitvoerend Moderne danser aan CODARTS, Rotterdam, speelde ik al vroeg piano, gitaar, ukelele, experimenteerde ik naar hartenlust met sequencers, VST, MIDI en ik hield mij bezig met het maken van videoDaar kwam een nieuwe creatieve (kunst-)vorm bij; Karakterdesign.

 "Start when you're ready!"

 

Over een einddoel of een doel voor Karakterdesign durf ik niets te zeggen. Ik vind het leuk om mijn creativiteit van waarde te laten zijn voor jou. De opbrengst van mijn projecten geeft mij en mijn gezin de mogelijkheid om te sparen Voor een reis naar Indonesië met het gehele gezin. Daar waar mijn roots liggen.

 

Martijn van Karakterdesign