Nieuw logo Citroën

Gepubliceerd op 10 oktober 2022 om 06:22

www.autoweek.nl

Voor de negende keer in zijn ruim honderdjarige bestaan introduceert Citroën een nieuw logo. Het nieuwe logo gaat hand in hand met een nieuwe 'merkidentiteit', waarmee het merk naar eigen zeggen een nieuw hoofdstuk inluidt.

Het nieuwe Citroën-logo is een vereenvoudigde versie van het bekende beeldmerk en grijpt terug op het oorspronkelijke logo van het merk. We zien twee eenvoudige en meer 2D-achtige chevrons die in een ovaal zijn geplaatst. Eronder is in strakke, moderne typografie de merknaam uitgeschreven. Het nieuwe logo debuteert binnenkort op een nieuw studiemodel waarmee Citroën in grote lijnen laat zien welk pad het in de toekomst zal bewandelen. Het merk geeft al weg dat het een gezinsauto wordt.

De nieuwe logo's en de herziene typografie zijn niet alleen voor auto's, maar ook voor alle communicatie- en marketinguitingen van het merk bestemd. Verwacht de nieuwe huisstijl dan ook zeker terug in reclamespotjes en op de panden van de Citroën-dealers. De nieuwe logo's gaan hand in hand met een nieuwe slogan: 'Nothing Moves Us Like Citroën'.

lees hier het volledige artikel

 

bron: https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/nieuw-logo-voor-citroen/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.