• design mét karakter
  • creativiteit
  • persoonlijke service
Home » Toolbox
Toolbox Karakterdesign

Toolbox

De alles-in-één-oplossing voor de startende ondernemer die zoekt naar zijn of haar visuele ik in zaken.

 

Ik maak graag kennis met jou. Jij weet dan met wie je samenwerkt. We gaan op zoek naar jouw doel en stellen die vast. Hoe we die gaan bereiken zullen we bespreken. Wat is jouw visie, kernwaarden, tone of voice, waar zie je bedrijf over 10 jaar? Wat heb je daarvoor nodig? Wat zijn de eigenschappen die jou uniek maken? Doelgroep en hun interesses, kern- en zoekwoorden, de problemen van je doelgroep en hoe los jij die op? Hoe karakteriseer jij jouw doelgroep? Ik verken jouw branche. Zijn er vooroordelen? Zijn er trends of verwachtingen? Wat doet de concurrent

Allemaal vragen waar wij antwoorden op zullen vinden zodat we je in positie kunnen brengen.

Daarna kan het werk beginnen. Ik maak een schets/concept aan de hand van jouw input, de input uit mijn verkennend onderzoek en op basis van de gekozen kleuren en typografie.

Vanuit het logo volgt een visitekaartje met jouw (bedrijfs-)gegevens en een flyer met hierin de door jou geschreven tekst met de waarden, diensten e.d. en eventuele foto's.

De Toolbox

logo, visitekaartje, flyer, huisstijl-advies en een brandsheet waar alle informatie te vinden is die je nodig hebt. (en in de toekomst!)

Dit al voor maar 550,=