Spiegeltje aan de wand.


Ik houd je een spiegel voor! Ik onderzoek en kijk of het beeld wat jij schetst klopt met wat ik zie. Straalt jouw vormgeving en logo wel hetzelfde uit als wat jij bedoelt en wilt en is die uitstraling wel consistent? Je ontvangt van mij een rapport met mijn bevindingen en ik licht het toe in een (video-)gesprek met verbeterpunten.

Vul nú de vragenlijst in en laat je verrassen!

 

30,=


Hoe ziet je doelgroep jou eigenlijk?

Welke indruk krijgen ze van jouw bedrijf en diensten?

Het zijn vragen die elke (startende) ondernemer zich afvraagt. Hoe goed je ook je best doet om op afstand naar jezelf en je bedrijf te kijken het lukt je niet om objectief te kijken. Die ene post op Instagram of Facebook waar je lang aan gewerkt hebt en waar je dagen over hebt nagedacht zal niet iedereen zien of lezen. Het zal niet altijd die indruk achterlaten zoals jij die bedoelt. Ik las eens dat maar een klein aandeel van jouw volgers je post te zien krijgen, laat staan dat het aandachtig wordt gelezen en dat het de beoogde uitwerking heeft.


Je hebt het nu eenmaal niet in de hand om de beeldvorming van je doelgroep tot in de puntjes te beïnvloeden.
De richting die jij je doelgroep opstuurt is niet de richting die de klant zal volgen.

Frusterend?

Dat is best frustrerend toch? Jij wilt juist dat ene exclusieve plekje in iemands hoofd en dat plekje wil jij inrichten. Weet je eigenlijk wel hoe jouw klant dat plekje ingericht wil hebben? Richt dat plekje niet alleen in zoals jij dat zou willen!

Dus; vul die vragenlijst in voor die spiegel aan de wand.

foto via https://unsplash.com/s/photos/luis-vilasmil