NIFI: Twee broers: één team, één missie

Gepubliceerd op 14 januari 2021 om 16:00

Twee broers benaderden mij voor een logo voor hun verkoopactiviteiten op onder ander Marktplaats en Facebook Marketplace. Daarnaast staan zij ook op (rommel-)markten waaronder de lokale Koningsmarkt. Zij verkopen producten van uiteenlopende aard. Het kopen, opknappen, en verkopen van fietsen, verkoop in inkoop van items van/voor LEGO-verzamelaars, onder andere.

Een logo die de band tussen twee broers weergeeft

In het logo heb ik de bijzondere band tussen de broers weergeven, een verwerking van de naam van de onderneming NIFI, samengesteld uit de eerste letters van beide voornamen. De gebruikte hoofdkleur is blauw waarvan de betekenis de band tussen de broers nogmaals benadrukt en omschrijft.

Blauw is de kleur van de lucht en de zee. Het wordt vaak geassocieerd met diepte en stabiliteit. Het symboliseert vertrouwen, loyaliteit, wijsheid, zelfverzekerdheid, intelligentie, geloof, waarheid en de hemel.

Het is de bedoeling dat het logo zal worden toegepast online, bijvoorbeeld als profielfoto, briefpapier en bijvoorbeeld als watermerk bij advertenties.

logo NIFI Glastra

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.