• design mét karakter
 • creativiteit
 • persoonlijke service
Welkom » Mijn aanbod

Wat kost het maken van een logo? 

 

In het maken van jouw ontwerp zit veel tijd. Voorafgaand zullen samen kijken naar jouw bedrijf, de bedrijfsnaam, jouw aanbod, jouw doelen voor de toekomst, kernwaarden en wat jij uit wilt stralen. Daarna bepalen we welk concept wordt uitgewerkt. Jouw ontwerp wordt volledig op maat en naar jouw smaak gemaakt. In Illustrator wordt jouw ontwerp tot in finesse uitgewerkt en worden de puntjes op de i gezet.

Duur?

Nee hoor. 


Flyer

 

 

Een flyer is de uitgelezen manier, zowel online als offline (print), om jezelf, je diensten en onderneming onder de aandacht te brengen. Een flyer die in de bus valt is blijvend. Een fysiek product dat bij jou op de deurmat valt. Een flyer is niet weg te swipen en je scrolt er niet zomaar voorbij. Het lezen van een flyer vraagt van de lezer fysiek handelen. Zorg er daarom voor dat jouw flyer opvalt tussen al het andere. Ik ontwerp jouw flyer met enthousiasme en professionaliteit en ik ben pas content als jij dat ook bent. Lever je eigen tekst en foto's aan en ik zorg dat het ontwerp naadloos aansluit op jouw bestaande huisstijl.

De flyer wordt digitaal aangeleverd. Jij bepaalt de oplage en print/drukkosten.

 

1 zijde 75 dubbelzijdig 125

 


 Logo-ontwerp

 

 

Dat kan natuurlijk ook!  Naast het ontwerp van jouw gloednieuwe logo behoort ook het ontwerpen of het opfrissen van je huidige logo behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Check deze pagina voor meer info. Je bent meteen een professional als je kiest voor een complete huisstijl. Naast het logo is de rest minstens zo belangrijk. Of je logo nu een persoonlijk of zakelijk doel dient. Ik maak het graag voor en mét jou.

 

Geef aan wat jij wilt, in overleg is veel mogelijk. Onderstaande heb je sowieso;

 • 1 á 2 concepten
 • 2 revisies
 • logo in kleur, evt ook monochroom, in overleg
 • formaat 1080px x 1080px (1:1)
 • geleverd in .PNG

 

Karakterdesign adviseert en ontwerpt het logo met veel creativiteit en enthousiasme!

Alles op zijn tijd; je moet nu eenmaal prioriteiten stellen. Dus eerst je logo en de rest komt later! Interesse in het complete pakket?

175,=

 


Toolbox

 

 

Met de Toolbox creëer ik een duidelijk beeld van jouw onderneming, jouw diensten en producten aan de hand van vragen. Vervolgens ga ik aan de slag voor je logo en huisstijl (corporate identity). Hiermee geeft Karakterdesign vorm aan jouw nieuwe huisstijl, logo en flyer. Zo ondervangen we alles in één keer.  Vertel je verhaal en het is in één keer duidelijk hoe jij het wilt. Het is een alles-in-een-pakket. Samen gaan we vanuit jouw visie naar de ontwikkeling van jouw visuele identiteit.

 

Inhoud Toolbox

 • logo
 • visitekaartje
 • flyer
 • favicon, icoontje in je browser
 • huisstijl: grafische elementen (corporate identity)
 • brandsheet waar alle informatie te vinden is die je nodig hebt. (voor in de toekomst!)
 • tegen meerprijs sjablonen voor sociale media (gemaakt met Canva)

 

Een professionele uitstraling voor je zaak. Ideaal voor de beginnende ondernemer! 

499,=

 


Social media sjablonen

 

 

Content maken is een tijdrovende klus die in onze online wereld niet meer weg te denk is. Gelukkig kan je je content vooruit plannen, inhaken op onderwerpen met een Inhaakkalender en strategieën bedenken om op langere termijn te kunnen posten.

Maar hoe geef je dit allemaal aantrekkelijk vorm zodat al je inspanningen ook gelezen, geliked en gedeeld worden?

Naast de traditionele media zoals krant en flyer bieden sociale platformen andere en meer mogelijkheden. Met een sjabloon van Karakterdesign hoef je alleen nog maar druk te maken over het (vooruit) plannen, tekst en afbeeldingen.

 

2 sjabloonontwerpen voor Facebook en Instagram (Story en post) om zelf mee aan de slag te kunnen in Canva. (6 ontwerpen(3x2)  voor

40,= 

 


En méér!

 

Ben je al helemaal compleet en content met je huistijl maar wil je jezelf nog eens goed onder de aandacht brengen met een flyer, prijslijst, brochure of voor mijn part een billboard in een bushokje, reclamezuil langs de weg of wat dan ook? Verkoop jezelf met verve. Schreeuw het van de daken. Hoe wil jij je boodschap verpakken? Ik ontwerp het graag! Het ontwerp sluit natuurlijk naadloos aan op jouw bestaande huisstijl. Heb je die nog niet? Informeer!