• tel. 06-12041057
  • karakterdesignlogo@gmail.com
  • #designmetkarakter
  • geen poespas, geen gezeur

logo-ontwerp

verrassend ontwerp geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Het logo wordt natuurlijk geleverd in verschillende formaten en bestandsformaten. Na afloop zijn de werkbestanden voor jou. Zorg ook meteen voor een flyer en of visitekaartje en laat ze meteen drukken en thuisbezorgen met drukservice. (tegen meerprijs)

concept.

De eerste schetsen voor jouw concept(-en) worden gemaakt, natuurlijk gebaseerd op jouw wensen. Met een toelichting voor mijn creatieve keuzes wordt het concept gepresenteerd. Jouw feedback en opmerkingen worden meegenomen in de correctieronde.

corrigeren.

Concepten worden in deze fase aangepast naar jouw wensen. In voorkomend geval worden concepten verworpen en wordt er opnieuw geschetst.

oplevering.

Na de keuze voor het juiste concept volgt de vervolmaking hiervan. Het concept wordt geperfectioneerd en gereed gemaakt voor gebruik voor online én offline. Geef eventueel formaten en bestandstypen aan. Per mail ontvang je de bestanden.

brandsheet.

Alle informatie met betrekking tot kleuren en lettertype en andere informatie wordt samengevat in een brandsheet. Handig voor later en voor toekomstige opdrachten.

 

359,=

geen poespas, geen gezeur.

#designmetkarakter