• tel. 06-12041057
  • karakterdesignlogo@gmail.com
  • #designmetkarakter

Podcasting!

Gepubliceerd op 3 januari 2022 om 16:18

De laatste dagen speelt het idee in mijn hoofd om te gaan podcasten. Een podcast is een audio-uitzending waarbij het geluidsbestand op aanvraag wordt aangeboden door middel van webfeeds.

Dankzij de introductie van draagbare mp3-spelers zoals de iPod was deze vorm van uitzenden snel populair onder radioamateurs. De term podcast is dan ook een samentrekking van iPod en broadcast. In vroegere tijden was de Ipod blijkbaar het medium om dergelijke geluidsopnames mee te maken
In mijn tijd, ik ben van bouwjaar 1978, was er op de radio met enige regelmaat een hoorspel. Een verhaal wat zich ontvouwde met spraak en werd ondersteund met geluidseffecten. Het bijbehorende beeld ontsproot aan de eigen fantasie.

Om mij heen lees en zie ik dat ondernemers zich profileren door middel van bewegend beeld.(Vlogs, reels enz.)
Aangezien ik zichtbaar wil zijn kwam dus het idee voor een podcast. Hiermee ben ik zichtbaar maar niet in beeld. En dat voelt momenteel het fijnst.

win-win


Een win-win-situatie; jullie leren mij (beter) kennen via het gehoor, jullie fantaseren mijn looks er lekker intiem bij en ik hoef niet voor een camera mijn kunstje te vertonen.

Toch benieuwd naar mijn uiterlijke vertoning? Even scrollen door mijn Instagram. Je komt me sowieso dan tegen, natuurlijk op stilstaand beeld.

Momenteel maak ik een lijstje van te behandelen onderwerpen en probeer ik me een beeld te krijgen over de verdere vormgeving.

Benieuwd naar de podcast?

Ik houd je op de hoogte.


http://eepurl.com/hJ3qkX

podcast karakterdesign www.karakterdesign.com

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.