• tel. 06-12041057
  • karakterdesignlogo@gmail.com
  • #designmetkarakter

Dé mail

Gepubliceerd op 26 oktober 2021 om 07:02

Hoe vaak keek je wel niet naar de verzendknop van je mailprogramma?

In mijn geval zit er een mail in de map concepten. Al helemaal af. Honderd keer nagelezen en elk woord is weloverwogen geschreven. De link werkt. De verzendlijst is zo goed als gereed. Zijn de ontvangers wel mijn doelgroep? Hoe gaan zij mijn mail ontvangen? Wie schuift hem ongelezen naar de prullenbak en wie leest hem van A tot Z en wie kan ik verleiden tot contact en een opdracht?

De vele experts die ik beluisterde fluisteren allemaal in mijn oor om het gewoon te doen. Druk op die knop. Zend die mail de wijde wereld in en laat je zien en horen.

Zo makkelijk gezegd.

Misschien ben jij wel een van hen die de mail ontving. Als je dit leest heb mij in ieder geval al gevonden op de socials en heb je interesse in mij, mijn bedrijf of mijn diensten.

Hoeveel nog-niet-verzonden mails heb jij nog in concepten staan?

Zeer binnenkort is mijn conceptenmap leeg.
Beloofd.

De mail

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.