• tel. 06-12041057
  • karakterdesignlogo@gmail.com
  • #designmetkarakter

Zie jij het ook?

Gepubliceerd op 2 mei 2021 om 10:33

Zie jij het ook?

Dat ongekamde haar, een slordig trainingsjackje, die nodig eens de was in moet, onder mijn jas en inderdaad; ik heb de douche nog niet gezien. En toch plaats ik de foto op Instagram. Op het moment van de foto was ik heerlijk gelukkig, samen met mijn gezin in de omgeving van het Kralingse bos, Rotterdam. De zon begon net een beetje constanter en sterker te stralen. Mijn feed schreeuwde om een beetje menselijkheid; een gezicht achter het bedrijf.

Mooie gestileerde plaatjes zie ik genoeg. Absolute blikvangers, zeker weten. De mens achter het bedrijf.

Maar zie ik dan genoeg? Zie jij wat jij zou willen zien?

Van logo's en flyers maak ik mooie gestileerde blikvangers en daarin zie je wat jíj wilt zien; de mens achter het bedrijf.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.