• tel. 06-12041057
  • karakterdesignlogo@gmail.com
  • #designmetkarakter

Start before you 're ready!

Gepubliceerd op 19 februari 2021 om 19:14

Start before you 're ready

Deze term hoorde ik afgelopen week meerdere keren voorbij komen. Het betekent zoiets als starten voordat je er klaar voor bent, tenminste, gevoelsmatig dan.

Als perfectionist  is dit voor mij een moeilijk thema. Ik wil altijd volledig het gevoel hebben dat ik alles vijf keer heb bedacht en overdacht, inclusief alle what if-s in alle mogelijke varianten en dat dan nog eens voor de zekerheid.

Ja, dat is in een aantal gevallen heel handig om de dingen zeer weloverwogen te doen. In mijn geval schuift dan het moment van klaar zijn voor de actie steeds meer op.
Er is hier zeker geen sprake van uitstel komt afstel. Van afstel is pas sprake als het bewuste besluit is genomen om ergens van af te zien.
Het besluit om iets te doen laat simpelweg nog even op zich wachten.

Website in aantocht

Gelukkig heb ik een vrouw die veel meer denkt in actief handelen en het dus ook gewoon doet dus zij geeft mij de trap onder mijn kont om iets gewoon te doen en ervoor te gaan.
Dat je deze blog leest had al maanden eerder gekund maar ik bleef maar verbeteren aan de website die alleen maar offline op mijn zolderstudio bestond.

Vandaag meldde ik mij aan bij het initiatief van de gemeente Zwijndrecht voor de lokale ondernemers uit de regio die zo een online podium krijgen in deze tijd van Corona. En vandaag ging ik actief op zoek naar mijn doelgroep op de sociale kanalen en groepen.

een grote stap

Misschien voor jou een kleine stap, voor mij zeker een grote en dan nog eens twee op een dag.

Ik neem mij voor om meer grote stappen te nemen.

"Start before you're ready!"

Een spreuk die ik als lijfspreuk wil omarmen voor in de toekomst. Ik zie het maar als karaktervormend, karaktergroei, een ontwerp met karakter in uitvoering.

De volgende stap wordt een voorstelvideo. Tenminste dat voornemen ligt er al een tijdje..


https://zozwijndrecht.nl/
https://www.instagram.com/zo_zwijndrecht/


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.