• tel. 06-12041057
  • karakterdesignlogo@gmail.com
  • #designmetkarakter

Tweakers.net

Gepubliceerd op 20 oktober 2022 om 12:18

Technologie-website Tweakers.net is een van mijn favoriete websites als ik meer wil weten over typische (mannen) hebbedingetjes. Ik ben al een tijdje op de markt aan het speuren voor een nieuwe laptop. Mijn huidige Sony VAIO voldoet niet meer aan mijn creatieve eisen.

Wist je dat VAIO een verwijzing is naar analoog en digitaal?(VA als analoge golfvorm en IO als 1 en 0 in het digitale tijdperk)

Tweakers.net is een merk met een herkenbaar logo en huisstijl en is gebonden aan regels. Die regels zijn er niet voor niets. Het bakent zaken af waarmee het merk altijd consistent zichtbaar is. Hierdoor is het merk van verre te herkennen. Deze regels zijn opgetekend in een huisstijlboek.
Naast regels over het gebruik van logo en huisstijl staan ook missie en kernwaarden beschreven. Hierdoor is het voor iedereen helder vanuit welk oog- en standpunt Tweakers opereert.

 

kernwaarden: onafhankelijk, betrouwbaar, expert

 Ook jij als starter zal na moeten denken over deze zaken. Met alleen een mooi plaatje als logo en bijbehorende huisstijl ben je er nog niet.

Tijdens onze intake zullen we zeker deze zaken ook bespreken.

 

https://tweakers.net/info/over-tweakers/logo-tweakers/

https://tweakers.net//files/upload/Tweakers%20huisstijlboek_V2%2019-8-2015.pdf


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.